Telefoonnummer klantendienst BNP Paribas Fortis

Be-klantendienst - telefoonnummer klantendienst bnp paribas fortisStel, u bent in België gaan wonen of u hebt plannen om naar België te verhuizen. Dan wilt u ook een Belgische bank en eventueel een Belgische verzekering of lening afsluiten. Het is immers wel zo prettig uw bankzaken te regelen in het land waar u woont of gaat wonen. Zo kunt u gemakkelijk geld overmaken of automatische incasso’s regelen met de instanties in België. Een Nederlandse bank is ook een optie, maar daarbij zult u steeds te maken krijgen met internationaal betalingsverkeer. Tegenwoordig is het steeds makkelijker om zulk betalingsverkeer te regelen. Onder andere met de invoering van het IBAN-rekeningnummer is het mogelijk eenvoudig geld over te maken naar bankrekeningen binnen de EU. Toch is het prettig een Belgische bank tot uw beschikking te hebben als u bijvoorbeeld in Brussel of Antwerpen gaat wonen. U hebt daarbij keuze uit diverse Belgische banken die u allemaal goed kunnen helpen. Een van deze banken is BNP Paribas Fortis. Deze bank heeft vestigingen in verschillende steden. In contact komen met de bank is heel eenvoudig, via het telefoonnummer klantendienst BNP Paribas Fortis krijgt u snel een medewerker van de bank te spreken die u verder kan helpen met het afsluiten van diverse bankproducten of het openen van een spaar- of betaalrekening. Het telefoonnummer klantendienst BNP Paribas Fortis is bereikbaar voor klanten van deze bank of mensen die interesse hebben in een van de producten van BNP Paribas Fortis. Voor meer informatie over de diensten van deze bank kunt u op de website kijken. Daarop kunt u ook het telefoonnummer klantendienst BNP Paribas Fortis vinden. Een andere manier om dat telefoonnummer te vinden is ook beschikbaar. Via http://be-klantendienst.be/klantenservice/telefoonnummer-klantendienst-bnp-paribas-fortis/ vindt u snel en eenvoudig het juiste nummer.

Direct het juiste telefoonnummer klantendienst BNP Paribas Fortis

Soms moet u lang zoeken voor u het juiste nummer van een klantenservice te pakken heeft. Sommige bedrijven willen kosten besparen door hun contactgegevens moeilijk vindbaar te maken. Zo bent u minder snel geneigd de klantenservice te bellen. Gelukkig is het telefoonnummer klantendienst BNP Paribas Fortis wel gemakkelijk te vinden op het internet. Via http://be-klantendienst.be/klantenservice/telefoonnummer-klantendienst-bnp-paribas-fortis/ kunt u direct het juiste nummer vinden en bellen. U krijgt dan altijd direct een ervaren en klantvriendelijke medewerker van de bank aan de lijn die u direct verder kan helpen met al uw vragen of problemen. U kunt het telefoonnummer klantendienst BNP Paribas Fortis gebruiken voor de volgende zaken:

  • vragen over uw hypotheek
  • vragen over een lening
  • vragen over een betaal- of spaarrekening
  • klant worden
  • wijzigingen doorgeven
  • problemen met uw bankpas of aanverwante zaken

Ook voor mensen die nog niet klant zijn bij de bank is dit nummer te allen tijde beschikbaar. Bovendien hanteert de klantendienst ruime tijden waarop er gebeld kan worden. Het telefoonnummer klantendienst BNP Paribas Fortis kost 75 eurocent per minuut.

Online uw zaken regelen

Naast gebruik maken van het telefoonnummer klantendienst BNP Paribas Fortis kunt u ook online uw zaken regelen. Het is mogelijk om op de website van BNP Paribas Fortis informatie op te vragen over diverse rekeningen, spaarrentes, hypotheken en leningen en verzekeringen. Voor u met het telefoonnummer klantendienst BNP Paribas Fortis belt is het raadzaam eerst informatie op te zoeken over de producten waar u vragen over hebt. Dat bespaart u tijd aan de telefoon. Het is echter ook mogelijk om al uw vragen telefonisch te stellen. Niet iedereen is immers in staat om op het internet informatie op te zoeken. Daarnaast is het vaak mogelijk online enkele zaken zelf te regelen. Veel banken geven hun klanten tegenwoordig de optie om te internetbankieren. Hiermee kunt u zelf uw rekeningen beheren en uw uitgaven inzien. Daarmee is het erg eenvoudig uw financiële zaken te regelen. Daarnaast is het mogelijk om uw limiet bijvoorbeeld te verhogen of te verlagen, om een krediet aan te vragen of om hulp in te schakelen vanuit het buiteland. Deze online dienst is voor iedereen die klant is bij de bank beschikbaar. Voor vragen over deze zaken kunt u uiteraard altijd bellen met een medewerker van de bank via telefoonnummer klantendienst BNP Paribas Fortis. Sommige banken bieden klanten ook de mogelijkheid via andere communicatiekanalen contact op te nemen. Zo is er op sommige websites een chatfunctie waarmee u korte vragen kunt stellen aan een medewerker. Dat bespaart u tijd en moeite omdat u dan niet hoeft te bellen. Indien het toch nodig is telefonisch contact op te nemen zorgt BNP Paribas Fortis ervoor dat u niet lang in de wacht staat en dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Het voordeel van bellen met het telefoonnummer klantendienst BNP Paribas Fortis is dat u direct weet waar u aan toe bent. Een medewerker van de klantenservice zal direct antwoord geven op uw vragen of u desgewenst doorverbinden met de juiste persoon die u verder kan helpen. Ook als u een advies nodig heeft over uw financiële situatie kunt u bellen met dit nummer. Er zal dan gezocht worden naar een passende oplossing. Het is ook mogelijk een adviseur in de arm te nemen om gedetailleerder te kijken naar uw vermogen. Bij BNP Paribas Fortis is het bijvoorbeeld mogelijk om op diverse manieren uw geld te beleggen of om uw vermogen te beheren en te verzekeren. De bank streeft ernaar u zo goed mogelijk te ondersteunen hierin. Voor meer informatie belt u daarom met het telefoonnummer klantendienst BNP Paribas Fortis.