Stack opslagruimte huren

Veel particulieren hebben tegenwoordig hun eigen website. Puur om hun familie en vrienden mee te vermaken of te informeren over hun reizen. Misschien bent u een fanatiek blogger en hebt u landelijke bekendheid verworven. Om wat voor redenen u dan ook wenst gebruik te maken van een website, u hebt er wel digitale opslagruimte voor nodig. Als u met transip.be samenwerkt dan bent u al een eind op weg want wij leveren onder andere stack. Zo kunnen we ten eerste uw domeinnaam registreren en hosten. Ook kunnen we uw site op een VPS server zetten. Wilt u ten derde nog extra features? Kies dan voor WordPress. En als laatste wilt u misschien gebruikmaken van stack. Dit is onze opslagdatabase en kunt u letterlijk vertalen als “opstapeling”. Als u veel blogs en vlogs maakt dan wilt u overal bij uw bestanden kunnen komen. Als u bijvoorbeeld veel reist en niet genoeg plek op uw laptop of tablet hebt om al uw mediabestanden op te slaan, dan komt stack als geroepen. Want dankzij stack kunt u minimaal 1000 GB opslaan. Dat is maar liefst 1 terabyte! En dit is nog maar een van de vele voordelen van deze geweldige techniek. Leest u daarom snel verder.

Wilt u alleen het beste van het beste? Kies dan voor stack

U bent misschien wel bekend met Google Drive en Dropbox. Dit zijn weliswaar gratis te gebruiken programma’s waarmee u ook erg veel media mee kunt bewaren door het er naar toe te uploaden. Maar het komt niet in de buurt qua mogelijkheden die u hebt als u gebruik maakt van stack. Want dankzij stack hebt u een enorme opslagcapaciteit. En als het ooit vol dreigt te raken dan kunt u het snel uitbreiden door dat via onze website aan te vragen. U hoeft er niet bang voor te zijn dat u belangrijke gegevens moet verwijderen. Niets van dat al! Voor een kleine meerprijs hebt u er vele GB’s per maand bij. Als u met een concurrent in zee gaat dan zijn we even goede vrienden. Maar we hebben u wel gewaarschuwd: waarschijnlijk snijdt u zich op de langere termijn in de vinger. De eerste 1000 GB is namelijk helemaal gratis als u voor stack kiest. En dat is in scherp contrast met Dropbox en dergelijke bedrijven want die aantallen liggen aanzienlijk lager. En dat terwijl mediabestanden door de kwaliteit steeds groter worden. Meer pixels, meer frames en ga zo maar door. Dat maakt hopelijk de keuze voor stack wel erg eenvoudig.

We bieden u 3 verschillende pakketten aan

Hoe groot en uitgebreid uw website dan ook is, met stack hebt u altijd voldoende opslag bij u. Wel kan het zo zijn dat u op den duur een abonnement wilt afsluiten. Wat krijgt u daar dan voor terug? Voor uw gemak hebben we hieronder in het kort de verschillen tussen de drie stack pakketten opgesomd:

  • Het kleinste pakket is gratis te gebruiken en kunt u direct activeren via onze website.
  • Wilt u graag wat meer opslagruimte? Kies dan voor 2000 in plaats van 1000 GB.
  • Is zelfs dat nog niet genoeg? Dan hebben we de zeer luxe variant maar daar betaalt u wel 50 euro voor per maand. U hebt dan 10 TB aan digitale opslag. Dat is zelfs voor de grootste websites meer dan genoeg.

Hebt u verder nog vragen over?  Neemt u dan even contact op met onze klantenservice. U vindt op onze website veel informatie over onze producten maar we werken graag persoonlijk met u samen. Schroom niet om ons even te bellen of te mailen.