Er even helemaal tussen uit met een reis naar Spitsbergen

Als je op zoek bent naar een ervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt, dan is een reis naar Spitsbergen zeker geen slecht idee. Spitsbergen is een eilandengroep een dikke 500 kilometer ten noorden van Noorwegen. Vaak gaan mensen naar een eilandengroep als de Canarische eilanden om daar lekker op het strand te kunnen genieten van warm weer. Maar je kunt natuurlijk ook naar een noordelijke eilandengroep reizen. In spitsburgen kun je echt ervaren hoe de natuur er in de koudere regionen van de planeet uitziet. Het is in ieder geval meteen heel wat anders dan dat je misschien gewend bent. Het is dan ook wel eens fijn om het roer eens helemaal om te gooien. In plaats van een luie strandvakantie, kun je dan juist eens een actieve reis naar Spitsbergen boeken. Deze reis naar Spitsbergen kun je heel gemakkelijk boeken via explore. Dit is dé reisorganisatie voor trips naar het hoge Noorden. Je hebt dan ook voldoende mogelijkheden als je gebruik maakt van deze reisorganisatie. Zo kun je tijdens een reis naar Spitsbergen ook meteen genieten van de schitterende uitzichten. Dat betreft zowel de natuur in de vorm van ijs, bergen, ijsschotsen en gletsjers, maar ook zeker wat betreft de wilde dieren. Je kunt tijdens een reis naar Spitsbergen zomaar eens een ijsbeer spotten. Een vakantie op het strand is uiteraard heel ontspannend, maar de kans dat je een ijsbeer tegenkomt of een ander indrukwekkend schouwtoneel is uiteraard niet zo heel groot. Daarom doe je er goed aan om juist te kiezen voor een reis naar Spitsbergen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een reis naar Spitsbergen die je helemaal rondom de eilandengroep voert. Maar je kunt de eilanden ook zelf verkennen. Er is dan ook genoeg te doen en vooral heel veel te zien. De indrukken die je opdoet zal je dan ook niet snel vergeten. Het is voor een dergelijke avontuurlijke reis naar Spitsbergen uiteraard van belang dat alles goed geregeld wordt. Daarom is het verstandig om met een specialistische reisorganisatie als explore in zee te gaan. Dit is een vrij kleinschalige reisorganisatie, omdat ze zich juist op een klein aantal gebieden richten. Qua noordelijke vakantie kun je dan ook denken aan reizen naar: 

  • Groenland
  • Spitsbergen
  • Noorwegen

Maar je kunt via explore ook naar het zuiden afreizen en bijvoorbeeld genieten van Antarctica. Dat is ook een heel avontuur en zeker de moeite waard. Tevens kun je met explore naar Zuid-Amerika reizen indien je helemaal klaar bent met de ijzige kou van Spitsbergen of Antarctica. Je hebt binnen het selecte aanbod dus genoeg mogelijkheden voor verschillende verzorgde reizen.

Boek jouw reis naar Spitsbergen direct via explore.be

Je kunt op de website van explore.be meteen zien wanneer de reizen plaatsvinden. Je kunt dan ook goed zien of een reis goed in jouw schema past. Indien dat het geval is, dan kun je de reis van je keuze meteen boeken. 

Neem contact op met explore

Indien je graag meer informatie wilt over de reis, de accommodatie en de omgeving, dan kun je uiteraard ook even contact opnemen met explore.