Een Lapland vakantie brengt u naar het hoge noorden

xplorethenorth - Lapland vakantieWilt u graag naar Lapland op vakantie? Kijkt u dan eens op xplorethenorth.be. We zijn weliswaar een kleine reisorganisatie, dat wil niet zeggen dat we niet een geweldige Lapland vakantie voor u op maat kunnen maken. Omdat we kleinschalig zijn kunnen we juist een zeer persoonlijke Lapland vakantie voor u samenstellen. Onderschat u ons niet want wij kennen dit gebied van Scandinavië op ons duimpje. We hebben diverse interessante adressen waar u kunt genieten van onder andere allerlei wintersporten en natuurlijk het niet te missen Noorderlicht. Misschien hebt u er altijd al van gedroomd om de Noordkaap of het Noorderlicht met eigen ogen te aanschouwen. Maar gaat u eigenlijk altijd naar het zuiden van Europa op vakantie om de zon op te zoeken? Kies dan eens voor iets anders, kies voor een originele Lapland vakantie.

  • U reist tijdens deze reis door Noorwegen,
  • Zweden
  • en Finland.

We kunnen diverse zaken zoals overnachtingen, activiteiten en vervoer van te voren boeken als u dat wilt. Geeft u maar aan wat u in ieder geval wilt meemaken, met hoeveel mensen u reist en uiteraard op welke data de Lapland vakantie het beste uitkomt. Wij maken dan voor u een reisschema die u nadien kunt aanpassen. Pas als u akkoord gaat leggen we uw persoonlijke Lapland vakantie vast. En dan kan de voorpret pas echt beginnen!

Tijdens een Lapland vakantie maakt u vele avonturen mee

We maken graag een onvergetelijke Lapland vakantie voor u geheel op maat. U hebt de keuze uit rondreizen met een groep. Zo kunt u tijdens uw Lapland vakantie allerlei leuke en interessante mensen ontmoeten die net als u geïnteresseerd zijn in dit noordelijke gebied van Europa. Wellicht krijgt u een hechte band als u met hun in een husky slee stapt. Reis van houten blokhut naar de volgende hut en geniet in de avonduren van het prachtige groene Noorderlicht. Of vaar op een cruise van Noorwegen naar de zeer noordelijk gelegen Spitsbergen waar je kunt langlaufen, hiken en ijsberen en walrussen van dichtbij kunt bekijken. Hebt u altijd al het desolate IJsland willen bezoeken? Dit land bestaat dan wel niet uit ijs, het ligt wel boven de boomgrens en dat maakt het landschap zeer intens en mystiek. Duik in een heerlijke hotspring en geniet van de geisers om u heen. Misschien denkt u dat een reis naar het hoge noorden erg duur is. Maar niets is minder waar! Wij gaan weliswaar voor kwaliteit maar we kijken ook naar de prijs zodat er binnen ieders budget een prachtige Lapland vakantie te boeken is. Dat maakt deze plek ook erg interessant voor studenten.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

U kunt uw reis natuurlijk helemaal zelf samenstellen. Maar als u het beste van het beste wilt dan kunnen wij er bij helpen. Het is veel prettiger dat u steun vindt in uw eigen taal en dat de beste plekken nu ook voor u beschikbaar zijn. Er zijn zelfs Nederlandse hosts en gidsen beschikbaar tijdens uw Lapland vakantie. Belt u ons eens op als u nog vragen hebt. Of mail ons al uw prangende vragen en wensen toe. We antwoorden zo snel mogelijk. U kunt op onze site diverse videofragmenten vinden. U krijgt daardoor alvast een inkijkje binnen dit voor velen onbekende gebied. Maar het zelf meemaken is vele malen mooier dan naar wat foto’s en video’s staren. Dus laat Turkije en Spanje eens voor wat het is en trek de stoute schoenen aan. Als u graag het Noorderlicht wilt zien dan raden we het u aan om in de herfst of winter op vakantie te gaan.