De EPDM prijs van Interexpress

Op het moment dat je de overstap maakt naar EPDM, dan wil je natuurlijk wel profiteren van de beste kwaliteit. Tegelijkertijd wil je uiteraard niet teveel betalen. Het mag wat meer kosten, maar het moet wel binnen de perken van het redelijke blijven. Om die reden kun je het beste kiezen voor EPDM zonder talk. Dit wordt ook wel de Europese talk genoemd. EPDM zonder talk heeft vele voordelen. Ten eerste is de EPDM prijs van onbetalkte EPDM dakbedekking voordeliger. Dus dat is natuurlijk direct een groot voordeel. Maar onbetalkte EPDM heeft meer voordelen dan alleen een voordelige EPDM prijs. Als je namelijk EPDM met talk zou kopen, dan moet je veel meer handelingen verrichten op het moment dat je deze op het dak wilt bevestigen. Je moet het zelf namelijk eerst heel goed reinigen, je moet een primer gebruiken en je moet eens schuurpad gebruiken als je de EPDM dakbedekking wilt verwerken met een zogenaamde flashing. Haal je de talk weg, dan hoef je al deze handelingen niet langer te verrichten. Het is dan ook veel beter om onbetalkte EPDM te gebruiken. Omdat het zoveel beter is, heeft Interexpress ervoor gekozen om alleen nog maar EPDM zonder talk te verkopen. Op de lange termijn is dit de beste keuze, want EPDM met talk zal vanwege de vele nadelen uiteindelijk helemaal gaan verdwijnen. Onbetalkte EPDM is 1,30mm dik. Verder kun je de onbetalkte EPDM direct zelf aanbrengen. Dit komt doordat je onbetalkte EPDM enkelzijdig kan verlijmen. Door de ruwe structuur van onbetalkte EPDM zal het materiaal direct goed hechten. Extra schuurwerk is daarom ook niet nodig. Je hoeft de onbetalkte EPDM dus niet voor te behandelen. Je kunt het materiaal direct aan brengen. Het is zelfs zo kant-en-klaar, dat er eigenlijk niet eens een professionele klusser voor nodig is om de EPDM dakbedekking aan te brengen.

Om de EPDM prijs hoef je het niet te laten!

EPDM dakbedekking is de dakbedekking van de toekomst. De reden waarom EPDM zo goed is komt door de duurzame kwaliteit. Een gemiddeld dak waar EPDM dakbedekking op ligt gaat maar liefst 50 tot 60 jaar mee. Het is om die reden dat Interexpress het helemaal geen probleem vindt om iedere klant een productgarantie te geven van maar liefst 15 jaar. Juist omdat het materiaal zo duurzaam is, loopt Interexpress geen enkel risico met zulke garanties. Het vertrouwen in het materiaal is dan ook hoog. Het feit dat de EPDM prijs elk jaar verder daalt, helpt natuurlijk mee aan de populariteit van dit materiaal. In principe hebben we hier te maken met wederzijdse beïnvloeding. Door de populariteit daalt de EPDM prijs en door de dalende EPDM prijs stijgt de populariteit. Er is dus sprake van een inverse relatie in het voordeel van de consument. Als je precies wilt weten wat de EPDM prijs is, dan kun je het beste een kijkje nemen op de website. Daar vind je alle EPDM producten met de bijbehorende prijzen. Het uiteindelijke totaalbedrag hangt natuurlijk af van de omgang van het dak en de hoeveelheid materiaal die je nodig hebt om het dak te bedekken. Voor een advies op maat kun je daarom altijd contact opnemen met één van de medewerkers van Interexpress.

Koop de artikelen die je nodig hebt via de webwinkel

Mocht je het dak willen bedekken met EPDM, dan kun je alle benodigde artikelen kopen via de webwinkel van Interexpress. Je kunt hier dus terecht voor verschillende EPDM artikelen en andere accessoires zoals:

  • EPDM folie
  • Hemelwaterafvoeren
  • Prefab hoeken
  • Lijmen & Kitten
  • Daktrimmen

Al deze artikelen worden uiteraard aangeboden tegen dezelfde lage EPDM prijs.